Tilbake til start siden Tilbake til forrige side

Litt om meg selvLitt om meg selv


Bilde av Jonny
NavnJonny Oddene
Født8. april 1961
HvorLarvik, Norge
Gift20. juni 2000
  
CVNotis WP eller Microsoft Word format
Mailjonnodde@online.no
WWWhttp://www.oddene.no

Jeg er født i Larvik men vokste opp i koselige Helgeroa og Nevlunghamn. Kom i nær kontakt med en NORD-10/S da jeg studerte ved Telemark ingeniørhøgskole (TMIH) og dermed var lykken gjort. Flyttet til Oslo i mai 1986 da jeg begynte i Norsk Data og har siden blitt værende i Oslo. Etter et utall navne bytter og oppkjøp jobber jeg nå i Sintran Data med service, support og utvikling av Norsk Data software og hardware, samt data relaterte tjenester. Alt (vel, nesten alt) fra Norsk Data er suverent bra og alt annet er i beste fall en dårlig erstatning. Fritiden blir blant annet brukt til å skrive disse hjemmesidene og programmet Norsk Data Internet Server [NDIS].

Siden man (dessverre) ikke lenger kan livnære seg på service/support/utvikling av Norsk Data maskiner, må man finne seg noe annet smart å gjøre. Jeg driver nå med service og installasjon av bank terminaler, så skulle du ha behov for noe slikt (alle som driver butikk bare må ha det ...) så er dette stedet og henvende seg Adimo Norge A/S.

Bilde av Siridapon

NavnSiridapon Khamtita Oddene
Født12. mars 1974
HvorPhrae, Thailand
Gift20. juni 2000
  
Mailsiriodde@online.no

Her er min kone som jeg traff i Thailand 20. mars 1999 da jeg var og besøkte noen av email vennene mine. I desember 1999 var jeg og besøkte Siridapon og familien hennes i 14 dager. Tok en ny ukes tur i mars 2000 og denne gangen ble hun med tilbake til Norge for å være her i 3 måneder på turist visum. I juni 2000 dro vi tilbake til Thailand og giftet oss i Bangkok tirsdag 20. juni 2000. Nå bor vi endelig sammen i Oslo hvor Siridapon har lært seg veldig godt Norsk og klarer seg ellers veldig bra.

Bilde av Kim André

NavnKim André Aamodt Oddene
Født28. februar 1992
HvorOslo, Norge
  
Mailkimaodde@online.no

Min kjære sønn, som synes det er kult å være på Internett. Ellers er han svært opptatt av sin Wii og DS med blant annet spill som Mario, Zelda og en haug andre spill, ute er det tennis som gjelder. Også må han ta vare på katten Turbo.

Bilde av Karoline

NavnKaroline Shayapon Oddene
Født22. oktober 2001
HvorOslo, Norge
  
Mailkaroodde@online.no

Siste skudd på stammen, en nydelig liten jente baby. Karoline veide 3860 gram og var 51,5 cm lang da hun ble født klokken 04:34. Nå løper hun rundt som bare det og er høyt og lavt, og det er veldig morsomt med alt hun kan klare å få fatt i og rive ned.


Denne siden ble sist oppdatert 04. Jan. 2012
Copyright © Jonny Oddene
Valid HTML code Valid CSS code
Post til meg